Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Vuorelan Tukka sijaitsee keskeisellä paikalla Vuorelan kauppakeskuksessa. Haetaan kosmetologia, jalkojenhoitjaa, kynsien- tai ripsien tekijää samaan toimitilaan.

Lisätietoja Anne Maliselta.

Työnantaja: Vuorelan Tukka Tmi Anne Malinen Sijainti: Vänrikintie 2, Vuorelan kauppakeskus, 70910 VUORELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Parturi-Kampaamo Vuorelen tukka, Anne Malinen, puh: 050 466 1312. Yhteydenotot mieluiten iltaisin. Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vänrikintie 2, Vuorelan kauppakeskus, 70910 VUORELA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Vuorelan Tukka Tmi Anne Malinen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi , osoitteessa Vänrikintie 2, Vuorelan kauppakeskus, 70910 VUORELA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa