Duunitori suosittelee
Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Töitä tarjolla Kampin Ruohonjuuren luomukauneushoitolassa! Etsimme nyt luonnonkosmetiikasta lumoutunutta KOSMETOLOGIA Ruohonjuuren luomukauneushoitolaan Kamppiin. Nyt etsittävän kosmetologin keskeisempiä työtehtäviä ovat hoitojen tekeminen Ruohonjuuren kauneushoitolassa, luonnonkosmetiikkatuotteiden myynti ja neuvonta, asiakaspalvelu sekä henkilöstön kouluttaminen kosmetiikkatuotteiden myymiseen. Lisätietoa Ruohonjuuresta ja hoitolastamme osoitteissa http://www.ruohonjuuri.fi/ruohonjuuri-oy/?L=uqetppzh http://www.ruohonjuuri.fi/myymalat/ruohonjuuri-kauneushoitola/ Hakemallamme henkilöllä on kosmetiikka-alan koulutus ja työkokemusta. Hakijalle eduksi luetaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus