Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneushoitola MB on toiminut vuodesta 1996 Arvostamme ja edellytämme sinulta ammatillista osaamista ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Haemme työsuhteeseen nyt 1.11 2016 alkaen Ripsimuotoilija-Kosmetologia. Sinulla täytyy olla koulutukset klassisista sekä volyymiripsistä. Kosmetologin ammattitutkinto katsotaan eduksi mutta ei välttämätön. Työnkuva pääasissa ripsimuotoilijan työ! Työ aluksi osa-aikaista mahdollisesti myöhemmin kokopäivätyö. Pikaiset yhteydenotot Minna Kinnunen-Brahimi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Joensuu tuotesuunnittelu ja -muotoilu Joensuu kauneudenhoito ja ulkonäkö tuotesuunnittelu ja -muotoilu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi-ripsimuotoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola MB. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus