Duunitori suosittelee
User Interface Designer (Global SW Platform team)

Landis+Gyr Oy

40420 - Jyväskylä

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

UX Designer

Nitro

Helsinki

Interface Designer for Wiring Master File Documentation

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneushoitola MB on toiminut vuodesta 1996 Arvostamme ja edellytämme sinulta ammatillista osaamista ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Haemme työsuhteeseen nyt 1.11 2016 alkaen Ripsimuotoilija-Kosmetologia. Sinulla täytyy olla koulutukset klassisista sekä volyymiripsistä. Kosmetologin ammattitutkinto katsotaan eduksi mutta ei välttämätön. Työnkuva pääasissa ripsimuotoilijan työ! Työ aluksi osa-aikaista mahdollisesti myöhemmin kokopäivätyö. Pikaiset yhteydenotot Minna Kinnunen-Brahimi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Joensuu tuotesuunnittelu ja -muotoilu Joensuu kauneudenhoito ja ulkonäkö tuotesuunnittelu ja -muotoilu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi-ripsimuotoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola MB. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus