Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneushoitola MB on toiminut vuodesta 1996 Arvostamme ja edellytämme sinulta ammatillista osaamista ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Haemme työsuhteeseen nyt 1.11 2016 alkaen Ripsimuotoilija-Kosmetologia. Sinulla täytyy olla koulutukset klassisista sekä volyymiripsistä. Kosmetologin ammattitutkinto katsotaan eduksi mutta ei välttämätön. Työnkuva pääasissa ripsimuotoilijan työ! Työ aluksi osa-aikaista mahdollisesti myöhemmin kokopäivätyö. Pikaiset yhteydenotot Minna Kinnunen-Brahimi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Joensuu kauneudenhoito ja ulkonäkö Joensuu tuotesuunnittelu ja -muotoilu Joensuu tuotesuunnittelu ja -muotoilu kauneudenhoito ja ulkonäkö tuotesuunnittelu ja -muotoilu Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi-ripsimuotoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola MB. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus