Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kosmetologi, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Hyvä vakituinen asiakaskunta valmiina mutta omat valmiit asiakaat katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.Uudenaikainen ja monipuolinen hoitola Rauman keskustan tuntumassa rauhallisella sijainnilla. (erittäin hyvä parkkipaikka).Mahdollisuus toteuttaa upeita unelmia. Hyvät tilat vartalohoitoihin
( höyrysuihku),, hoitolassa on mm uusimman tekniikan solarium.Sokerointitaito ja Ella Bache / Academi tai Stendhall tuotteiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työnantaja: Meikk Puad Oy Sijainti: töyryntie 8, 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Eeva Välimäki, Puh: 040-576 1867, toimisto@eevala.fi info@eevala.fi Hakemukset: henkilökohtaisesti Meikk Puad kauppakatu 10 tai spostiin info@eevala.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: töyryntie 8, 26100 RAUMA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Meikk Puad Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa töyryntie 8, 26100 RAUMA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa