Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kosmetologi, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Hyvä vakituinen asiakaskunta valmiina mutta omat valmiit asiakaat katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.Uudenaikainen ja monipuolinen hoitola Rauman keskustan tuntumassa rauhallisella sijainnilla. (erittäin hyvä parkkipaikka).Mahdollisuus toteuttaa upeita unelmia. Hyvät tilat vartalohoitoihin ( höyrysuihku),, hoitolassa on mm uusimman tekniikan solarium.Sokerointitaito ja Ella Bache / Academi tai Stendhall tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rauma kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Meikk Puad Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus