Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Kesätyöntekijä, pk-rahoituksen asiakaspalvelu - kauppatieteiden tai liiketalouden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KOSMETOLOGI PALKKATYÖSUHTEESEEN Olemme sitä mieltä, että työ pitää kokea omaksi. Työssään pitää viihtyä, työssä pitää olla mahdollista kehittyä sekä työ pitää kokea merkitykselliseksi. Sen mahdollistaa yhteen hitsautunut henkilökunta, tarkoin valikoidut toimivat laitteet ja tehokkaat ja turvalliset ammattikosmetiikkasarjat. Tavoitteemme on tarjota ammatttaitoista ihon- ja kauneudenhoitoa niin, että asiakas saa näkyviä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rauma kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneus- ja Terveyshoitola Leila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus