Duunitori suosittelee
Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Capgemini Young Professionals Academy

Capgemini

02760 - Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KOSMETOLOGI PALKKATYÖSUHTEESEEN Olemme sitä mieltä, että työ pitää kokea omaksi. Työssään pitää viihtyä, työssä pitää olla mahdollista kehittyä sekä työ pitää kokea merkitykselliseksi. Sen mahdollistaa yhteen hitsautunut henkilökunta, tarkoin valikoidut toimivat laitteet ja tehokkaat ja turvalliset ammattikosmetiikkasarjat. Tavoitteemme on tarjota ammatttaitoista ihon- ja kauneudenhoitoa niin, että asiakas saa näkyviä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rauma kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneus- ja Terveyshoitola Leila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus