Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyy mm. kosmetologin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palveluita. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Myynti- ja hoitokosmetologin työtehtäviin kuuluu apteekin ihonhoitoasiakkaiden palveleminen ja hoitojen tekeminen. Tämän lisäksi toimenkuvaan kuuluu apteekin konseptista, palveluista ja kanta-asiakasjärjestelmästä kertominen sekä asiakaspalvelu kassalla. Kosmetologi toimii myös monipuolisesti muissa apteekin työtehtävissä, kuten apuna apteekin palveluvalinnassa ja Hyvinvointibaarissa.

Edellytämme hakijalta intoa asiakaspalvelutyöhön, hyviä sosiaalisia taitoja, myyntiaktiivisuutta, kokemusta hoitojen tekemisestä sekä hygieniapassia. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tuotteiden lisäksi osaat suositella asiakkaiden tarpeisiin palveluja ja hoitoja. Työkokemus apteekista ja apteekkikosmetiikan tuntemus ovat hakijalle eduksi mutta eivät välttämättömiä: persoona ratkaisee. Tärkeintä on, että sinulla on avoin, reipas ja positiivinen työote ja intoa kehittää osaamistasi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä.

Työ alkaa viimeistään 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi.

Työnantaja: Ympyrätalon apteekki Sijainti: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.02.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=EhJZuWkt&jid=1054 Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi (myynti- ja hoitokosmetologi), on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Ympyrätalon apteekki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa