Duunitori suosittelee
Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyy mm. kosmetologin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palveluita. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä. Myynti- ja hoitokosmetologin työtehtäviin kuuluu apteekin ihonhoitoasiakkaiden palveleminen ja hoitojen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Hakaniemi() kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi (myynti- ja hoitokosmetologi), on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Ympyrätalon apteekki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus