Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

We Want You! Toimintamme kasvaessa etsimme sinua huippuammattilaista kosmetologia tyylikkääseen hoitolaamme Helsingin keskustaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisemmin hoitolaelämyksiä ja laajentaa palvelutarjoomaa. Käytämme hoitolassamme laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja tuomme maahan omaa orgaanista huonetuoksusarjaa. Olemme erikoistuneita laitehoitoihin (mm. kavitaatio, elektrolymfa) Etsimme nyt kosmetologia vuokratuolille. Toivomme, että teet työtäsi intohimolla ja täydestä sydämestä. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Hakaniemi() kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Quality Promotion. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus