Duunitori suosittelee
Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aleksis Kivien kadulla sijitseva salonki etsii omaan tiimiin kosmetologia, kynsien/ripsien tekijaa. Vuokratuoli paikka, voi olla osa-aikainen. Parempi paikka ei voi olla, kävely katu....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Pälkäne kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö Ylöjärvi kauneudenhoito ja ulkonäkö Hämeenkyrö kauneudenhoito ja ulkonäkö Kangasala kauneudenhoito ja ulkonäkö Lempäälä kauneudenhoito ja ulkonäkö Nokia kauneudenhoito ja ulkonäkö Orivesi kauneudenhoito ja ulkonäkö Pirkkala kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kosmetologi, kynsien/ripsien tekijaa, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Beauty Studio Karina. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus