Duunitori suosittelee
Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

B2B-palvelumyynnin osaaja, Espoo

Adecco Finland

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään luotettavaa ja kivaa persoonaa kosmetologiksi / ripsiteknikoksi palkkasuhteeseen 20-45h/vko toistaiseksi olevalla sopimuksella. Laita hakemus rohkeasti, vaikka olisit vasta kosmetologiopiskelija tai pelkästään ripsien / kynsien laittaja. Ripsien tekoon voimme myös kouluttaa tarvittaessa. Meillä pääset mukavaan ja välittömään työympäristöön ihanien asiakkaiden pariin. Olemme vankan asiakaskunnan ja hyvän maineen omaava kauneusstudio keskustan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kuopio kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut KauneusStudio Charisma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus