Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään luotettavaa ja kivaa persoonaa kosmetologiksi / ripsiteknikoksi palkkasuhteeseen 20-45h/vko toistaiseksi olevalla sopimuksella. Laita hakemus rohkeasti, vaikka olisit vasta kosmetologiopiskelija tai pelkästään ripsien / kynsien laittaja. Ripsien tekoon voimme myös kouluttaa tarvittaessa. Meillä pääset mukavaan ja välittömään työympäristöön ihanien asiakkaiden pariin. Olemme vankan asiakaskunnan ja hyvän maineen omaava kauneusstudio keskustan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kuopio kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut KauneusStudio Charisma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus