Duunitori suosittelee
Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työtä tarjolla!

Avaamme toimipisteen Kamppiin sekä Ylläsjärvelle ja etsimme henkilökuntaa.

Oletko huolellinen, tunnollinen ja tarkka työsi laadusta? Nautit työstä ihmisten kanssa ja saat siitä energiaa päiviisi. Haluat kasvattaa ammattitaitoasi jatkuvasti kehittyvällä alalla ja seuraat alan kehitystä mielenkiinnolla.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää henkilöä, jolle työn laatu on tärkeää. Haluat olla hyvä työssäsi ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Osaat pitää langat käsissäsi kiireenkin keskellä.

Sujuva englannin taito edellytys Ylläsjärven paikkaa haettaessa, sillä hoitolan asiakaskunta kansainvälistä. Autamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja työtä on tarjolla joko kokoaikaisesti tai vain talvikauden ajan.

Sokerointitaito ja volyymiripset ehdoton etu, mutta tärkeintä on, että olet valmis kouluttautumaan.

Laita hakemuksesi CV:n kera maria@kauneuskeskuskristalli.fi. Ilmoita myös, kumpaan toimipaikkaan haet ja mikäli haet osa-aikaista tai kausiluontoista työtä.

Helsingin toimipisteen työt alkavat heti tai viimeistään marraskuussa, Ylläsjärven toimipisteen työt alkavat joulukuussa.

Kauneuskeskus Kristalli on voimakkaasti kasvava yritys. Toimimme tällä hetkellä Kampissa ja avaamme Helsinkiin toisen toimipisteen marraskuussa. Mahdollisuus päästä mukaan I love me-messuille markkinoimaan uusia toimipisteitämme.

Lue lisää sivuiltamme: www.kauneuskeskuskristalli.fi

Tervetuloa ihanaan tiimiimme!

Web-osoite: http://www.kauneuskeskuskristalli.fi Työnantaja: Crystal Cosmetics Oy Sijainti: Tirroniementie 4 C, 95980 YLLÄSJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulukuu Yhteystiedot: Maria Hyvönen, maria@kauneuskeskuskristalli.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tirroniementie 4 C, 95980 YLLÄSJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Crystal Cosmetics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari , osoitteessa Tirroniementie 4 C, 95980 YLLÄSJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa