Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon Glow etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa kokenutta kosmetologia. Tarjoamme ylellisen työympäristön, koskealuokkaiset työvälineet ja valmista asiakaskuntaa. Käytössämme on RVB Diego Dalla Palman huippuihonhoitosarja, Alexandria sokerointisarja ja ihana Silk Oil of Morocco-mineraalimeikki- ja ihonhoitosarja. Toivomme että olet huolellinen ja pedantti työssäsi, omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja olet myynnin raudanluja ammattilainen. Meillä on tarjota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Jyväskylä kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Glow Union Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus