Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Työpaikkakuvaus

Salon Glow etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa kokenutta kosmetologia.
Tarjoamme ylellisen työympäristön, koskealuokkaiset työvälineet ja valmista asiakaskuntaa. Käytössämme on RVB Diego Dalla Palman huippuihonhoitosarja, Alexandria sokerointisarja ja ihana Silk Oil of Morocco-mineraalimeikki- ja ihonhoitosarja.

Toivomme että olet huolellinen ja pedantti työssäsi, omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja olet myynnin raudanluja ammattilainen. Meillä on tarjota yksi Jyväskylän selektiivisimmistä työpaikoista sinulle ja mukavat työkaverit.

Ripsi- tai kynsiosaaminen on plussaa. Meillä panostetaan kauneusalan moniosaajiin. Kaikki lisäammattitaito on toivottavaa.

Aukioloaikamme ovat joustavat ja velvoitamme, että työntekijämme ovat valmiita työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näin palvelemme asiakkaitamme parhaaseen mahdolliseen aikaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus.

Työnantaja: Glow Union Oy Sijainti: Voionmaankatu 30, 40700 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan/heti Yhteystiedot: Susanna Roine, 0405618274, susanna@glowjkl.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Voionmaankatu 30, 40700 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Glow Union Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Voionmaankatu 30, 40700 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa