Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Toritien Salonkiin yrittäjää (kosmetologi, hieroja, kauneudenhoitoalan ammattilainen) vuokralaiseksi työhuoneeseen, jossa on ennenkin toiminut kosmetologi. Huone on kampaamon yhteydessä joten asiakasvirtaa on. Haemme iloista, ammattilaista, työtäpelkäämätöntä ihmistä, realistia jolla on pää pilvissä mutta jalat maassa. Vuokrasta ja muista pikkuasioista voidaan sopia yhdessä. Yhteydenotot suoraan soittamalla minulle Katja Kalvila 0503266727 tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi hyvinvointipalvelut Kirkkonummi muu terveydenhuolto ja terapia Kirkkonummi kauneudenhoito ja ulkonäkö hyvinvointipalvelut muu terveydenhuolto ja terapia .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, hieroja, kauneudenhoitoalan ammat., on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Toritien Salonki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummi .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus