Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vuokralle innostunutta, positiivista ja asiakaspalveluhenkistä yrittäjäkosmetologia. Vuokraan kuuluu kalustettu kosmetologin huone tarvikkeineen. Tiimiimme kuuluu kaksi parturi-kampaajaa, hieroja ja kosmetologi. Työsopii hyvin esimerkiksi aloittavalle yrittäjälle, koska saat valmiin paketin työn aloittamiseen. Sinun ei tarvitse tehdä suuria investointeja, vaan suurin osa tarvikkeista löytyy valmiina. Työ alkaa tammikuun alusta ja töitä voit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi Nana Maria Korhonen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus