Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Äitiysloman vuoksi etsin vuokratuolille oma-alotteista, osaavaa ja työtään rakastavaa kosmetologia. Työ alkaisi mielellään jo tämän vuoden puolella, mutta viimeistään tammikuun puolessa välissä. Liikkeemme on rento ja nuorekas, joten olethan sinäkin.
Hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito välttämätön! Englanninkielen suullinen taito välttämätön. Ruotsin kieli plussaa, mutta ei pakollinen. Perus atk-taidot oltava hallussa.

Työssäsi pääsisit toteuttamaan itseäsi laajalti osaamisesi mukaan. Asiakkaamme ovat tottuneet laajaan palvelutarjontaan mm: kaikki perushoidot, ripsienpidennykset, sokeroinnit, erikoiskasvohoitoja, erilaisia hierontoja, pigmentoinnit, rakennekynnet yms.
Kaikkea yllä mainituista ei pidä osata, ja sen mitä osaat, pitää tehdä huolella alusta loppuun.

Yritys on toiminut paikallaan jo kaksi vuotta, joten vakituista asiakaskuntaa löytyy, mutta jos sinulla on asiakaskuntaa itselläsi, ei sekään ole pahitteeksi. Reippaalla asenteella ja hyvällä työllä saat koottua itsellesi kattavan asiakaskunnan.

Hakemukset sähköpostitse, jonka jälkeen sovitaan tapaaminen.

Vuokran hinta kohtuullinen ja sisältää kasvohoidoissa ja jalkahoidoissa tarvitsemiasi tuotteita, eli aloituskustannukset tulisivat sinulle hyvin pieniksi!
Saat liikkeellä käytössä oleviin tuotteisiin tuotekoulutukset maahantuojien tiloissa ennen töiden alkua. Voit myös halutessasi ottaa omat hoitosarjat käyttöösi.

Web-osoite: http://www.kk-klinikka.fi Työnantaja: Ilana Johansson Tmi Sijainti: Vyökatu 4, 00160 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan jo 12.2016 Yhteystiedot: JOHANSSON ILANA Puh: 0504405748 ilana.johansson@gmail.com tai ilana.johansson@kk-klinikka.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 10.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vyökatu 4, 00160 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ilana Johansson Tmi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vyökatu 4, 00160 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa