Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Äitiysloman vuoksi etsin vuokratuolille oma-alotteista, osaavaa ja työtään rakastavaa kosmetologia. Työ alkaisi mielellään jo tämän vuoden puolella, mutta viimeistään tammikuun puolessa välissä. Liikkeemme on rento ja nuorekas, joten olethan sinäkin. Hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito välttämätön! Englanninkielen suullinen taito välttämätön. Ruotsin kieli plussaa, mutta ei pakollinen. Perus atk-taidot oltava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ilana Johansson Tmi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus