Duunitori suosittelee
Web developer

Intopalo

Tampere

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Automyyjiä

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenlinna

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hoitohuone vapaana. Sun Studio Ergoline on rusketukseen erikoistunut yritys joka toimii myös kouluttajana ja maahantuojana. Meillä on upea liiketila katutasossa Kalevankadulla. Etsimme kauneuden ammattilaista tiimimme jolla on oma asiakaskunta. Tarjoamme erillisen, kauniin hoitohuoneen joka sopii parhaiten meikkaajalle, kosmetologille, manikyyri/pedikyyristille, hierojalle tai jopa dermatologille. Ota rohkeasti yhteyttä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Sun & Spa Atama Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus