Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakaspalveluhenkistä, tunnollista ja motivoitunutta kosmetologia vastikään avattuun liikkeeseemme Kauppakeskus Itikseen, yhdelle Suomen parhaimmista paikoista. Toivomme sinulta valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, iloista mieltä ja hyvää asiakaspalveluhenkeä ja motivaatiota omaa työtä kohtaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa ilmapiirissä hyvin keskeisellä paikalla keskellä vilkasta kauppakeskus Itistä. Jos sinulta löytyy parturi-kampaajan pätevyys, on mahdollista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut ITIS MODE OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus