Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Olemme koko perheen salonki. Me erotumme pienellä kahvila toiminnallamme kilpailijoistamme ja yritämme kehittää jatkuvasti toimintaamme tuomalla uusia ideoita yritykseemme.

Parturi-kampaamo palveluiden lisäksi tarjoilemme erikoiskahveja, alkoholipitoisia juomia, smoothieita, kakkuja sekä muuta hyvää.

Haemme osaavaa ripsi - ja kynsiteknikkoa osaksi tiimiämme. Tarvittavat työtasot sekä muut työvälineet, tarvikkeet löytyvät jo meiltä.

Oletko luova? Intohimoinen kehittymään työssäsi? Asiakaspalveluhenkinen? Lapsiystävällinen? Onko tähtäimessäsi huipulle päässy? Jos vastasit näihin "KYLLÄ" niin olet etsimämme henkilö. Toivomme, että osaat tehdä geeli , akrylli -kynsiä, klassisia sekä volyymi ripsipidennyksiä. Otamme vain yhden tekijän, jolle kaikki asiakkaamme ohjataan.

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule paikan päälle.
Voit tutustua meihin myös:
www.cafesalon.fi
Facebook // Cafe Salon
Instagramm/ Cafesalonofficial

Työhakemukset tulee lähettää s-postiin (angelicasaukkonen1@gmail.com). Liitäthän kuvia töistäsi. =))

Web-osoite: http://www.cafesalon.fi Työnantaja: CafeSalon Oy Sijainti: Arabiankatu 6 A a, 00560 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Angelica Saukkonen, Puh: 0443517223, 0443517223, angelicasaukkonen1@gmail.com Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Arabiankatu 6 A a, 00560 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut CafeSalon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Arabiankatu 6 A a, 00560 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa