Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Associate or Senior Associate | Financial Advisory services

Alder & Sound Oy

Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sinä etsimämme henkilö? Olemme koko perheen salonki. Me erotumme pienellä kahvila toiminnallamme kilpailijoistamme ja yritämme kehittää jatkuvasti toimintaamme tuomalla uusia ideoita yritykseemme. Parturi-kampaamo palveluiden lisäksi tarjoilemme erikoiskahveja, alkoholipitoisia juomia, smoothieita, kakkuja sekä muuta hyvää. Haemme osaavaa ripsi - ja kynsiteknikkoa osaksi tiimiämme. Tarvittavat työtasot sekä muut työvälineet, tarvikkeet löytyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut CafeSalon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus