Duunitori suosittelee
Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Tarjoan vuokralle kynsi- ja/tai ripsiteknikolle, pigmentoijille tai hierojalle sopivaa omaa työtilaa vastaremontoidusta liikkeestäni Ullanlinnan parhaalta paikalta! Vuokrattavana olevassa työtilassa on oma erillinen sisäänkäyntinsä liikkeen tiloihin. Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen, joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin jutellaan lisää ja tavataan vaikka kahvikupin ääressä liikkeessäni. Kotisivut: www.annanhiussalonki.com Instagram: @annan_hiussalonki Facebook: Annan Hiussalonki...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.09.2016 ja sen on julkaissut Annan Hiussalonki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus