Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Tuotetietovastaava, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Tarjoan vuokralle kynsi- ja/tai ripsiteknikolle, pigmentoijille tai hierojalle sopivaa omaa työtilaa vastaremontoidusta liikkeestäni Ullanlinnan parhaalta paikalta! Vuokrattavana olevassa työtilassa on oma erillinen sisäänkäyntinsä liikkeen tiloihin. Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen, joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin jutellaan lisää ja tavataan vaikka kahvikupin ääressä liikkeessäni. Kotisivut: www.annanhiussalonki.com Instagram: @annan_hiussalonki Facebook: Annan Hiussalonki...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.09.2016 ja sen on julkaissut Annan Hiussalonki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00150 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus