Duunitori suosittelee
Controller

Cargotec

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko yrittäjähenkinen,iloinen ja luotettava työtäsi rakastava ja siitä innostunut kosmetologi, ripsiteknikko tai kynsientekijä. Tarjoamme sinulle vuokrapaikan jo 8 vuotta toimineessa liikkeessämme. Tilassa työskentelee lisäksesi parturi-kampaajat sekä hieroja . Oma asiakaspiiri olisi eduksi mutta myös mahdollisuus saada asiakaskuntaa edelliseltä kosmetologiltamme joka on lähdössä ulkomaille. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä vapaamuotoisen hakemuksen kera ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, ripsiteknikko, kynsientekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Flow 21. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus