Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko yrittäjähenkinen,iloinen ja luotettava työtäsi rakastava ja siitä innostunut kosmetologi, ripsiteknikko tai kynsientekijä. Tarjoamme sinulle vuokrapaikan jo 8 vuotta toimineessa liikkeessämme. Tilassa työskentelee lisäksesi parturi-kampaajat sekä hieroja . Oma asiakaspiiri olisi eduksi mutta myös mahdollisuus saada asiakaskuntaa edelliseltä kosmetologiltamme joka on lähdössä ulkomaille. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä vapaamuotoisen hakemuksen kera ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, ripsiteknikko, kynsientekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Flow 21. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus