Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan joukkoomme Hämeenlinnan Rantasipi Aulanko Spa:han: Kosmetologi Oletko ammattitaitoinen, asiakaskeskeinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työ- tai ammatinharjoittajasuhteeseen. Toivomme Sinulta kokemusta kosmetologin työstä ja myös kiinnostusta osaamisen kehittämiseen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteisiin [email protected] ja [email protected] Lisätietoja antaa Pekka Sillanaukee, puh. 040 8331313...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Hämeenlinna kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Eden`s Eva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus