Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liikkeemme muutti juuri uusiin ja isompiin tiloihin ja entistä keskeisemmälle paikalle. Meillä on tarjolla vuokratila kosmetologin käyttöön. Olethan ahkera, rehellinen ja iloinen asiakaspalvelija ammattitaitosi lisäksi. Uudet tilat sijaitsevat keväällä 2016 avautuneen K-Supermarketin kiinteistössä, vain n.300m:n päässä meidän entisistä tiloista. Erityisesti tarvetta olisi peruskosmetologin työt, kuten kasvohoisot, ihonpuhdistukset ja etenkin jalkahoidot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Marin Hiuspiste. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus