Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Liikkeemme muutti juuri uusiin ja isompiin tiloihin ja entistä keskeisemmälle paikalle. Meillä on tarjolla vuokratila kosmetologin käyttöön. Olethan ahkera, rehellinen ja iloinen asiakaspalvelija ammattitaitosi lisäksi. Uudet tilat sijaitsevat keväällä 2016 avautuneen K-Supermarketin kiinteistössä, vain n.300m:n päässä meidän entisistä tiloista. Erityisesti tarvetta olisi peruskosmetologin työt, kuten kasvohoisot, ihonpuhdistukset ja etenkin jalkahoidot taitavalle kosmetologille, siis ihan perus töille. Meiltä kysellään kovasti näitä palveluita ja tämä olisikin erittäin hyvä tilaisuus aloittaa näiden palveluiden tarjonta. Nykyinen kosmetologi jäi kevällä äitiyslomalle, eikä ole toisteiseksi tiedossa hänen paluustaan. Ota reippaasti yhteyttä, niin kerron tarkemmin tilasta ja paikasta.

Työnantaja: Marin Hiuspiste Sijainti: Niipperintie 3, 02920 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mari Pippuri, 044-2088128, info@marinhiuspiste.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niipperintie 3, 02920 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Marin Hiuspiste. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Niipperintie 3, 02920 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa