Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Haemme kokopäiväistä kauneusalan ammattilaista itsenäiseen työhön sopimusyrittäjäksi! Tarjoamme sinulle rentouttavan, 30 neliön hoitolaympäristön omalla sisäänkäynnillä sekä tietenkin loistavat työkaverit heti seinän takana!

Liike toimii kampaamon yhteydessä ja on ollut toiminnassa reilun vuoden. Kampaamossa käytetty nettiajanvarausjärjestelmä toimii myös hoitolan puolella. Asiakkaat ovat löytäneet tiensä kauneushoitolaan niin Facebookin kuin kampaamonkin kautta! Painiityn alueelle rakennetaan jatkuvasti uutta, ja bussilla Leppävaarasta pääsee noin 10 minuutissa.

Toivomme sinulta rauhallista ja luotettavaa otetta työskentelyyn. Hallitset ripsienpidennykset sekä Pystyt itsenäiseen yrittämiseen ja olet innokas oppimaan uutta kauneudesta!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen mira.mannila@gmail.com. Hakea voi lokakuun loppuun asti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä! Työt alkavat 1.11 - 1.12. Työsuhteen alku sovittavissa.

Jos sinulla on kysyttävää, pyydämme soittamaan Miran numeroon 044 9713735 viiden jälkeen, sillä Mira työskentelee aina päivisin!

Oletko sinä etsimämme kauneusalan ammattilainen? Otathan yhteyttä mahdollisimman pian! Tämä on upea mahdollisuus luoda jotain mahtavaa!

Työnantaja: TMI Painiityn Helmi Sijainti: Lotankatu 1 LH 4, 02680 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, Työn voi aloittaa myös 1.11.2016 Yhteystiedot: Mira Mannila / p. 0449713735 / mira.mannila@gmail.com Hakemukset: mira.mannila@gmail.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lotankatu 1 LH 4, 02680 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut TMI Painiityn Helmi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Lotankatu 1 LH 4, 02680 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa