Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla valoisassa ja avarassa kampaamossa Espoon Otaniemessä omahuone vesipisteellä oman asiakaspiirin omaavalle luotettavalle kosmetologille, tatuoijalle tai hierojalle. Edullinen kiinteä vuokra tai prosenttivuokra, ihan miten sovitaan. Myös kampaajalle jolla oma asiakaspiiri, edullinen vuokratuolipaikka tai prosenttivuokra. Työajat vapaasti päätettävissä. Soittele niin jutellaan lisää! Hakusanat: tatuoija, parturi-kampaaja, kosmetologi, hieroja...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Kauniainen kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi kauneudenhoito ja ulkonäkö Nurmijärvi kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vihti kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus