Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

VENDOR CO-ORDINATOR (RECRUITER), SEMANTIX, HELSINKI

Studentwork

Helsinki

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla valoisassa ja avarassa kampaamossa Espoon Otaniemessä omahuone vesipisteellä oman asiakaspiirin omaavalle luotettavalle kosmetologille, tatuoijalle tai hierojalle. Edullinen kiinteä vuokra tai prosenttivuokra, ihan miten sovitaan. Myös kampaajalle jolla oma asiakaspiiri, edullinen vuokratuolipaikka tai prosenttivuokra. Työajat vapaasti päätettävissä. Soittele niin jutellaan lisää! Hakusanat: tatuoija, parturi-kampaaja, kosmetologi, hieroja...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Kauniainen kauneudenhoito ja ulkonäkö Kirkkonummi kauneudenhoito ja ulkonäkö Nurmijärvi kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vihti kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus