Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme 15h/ vko ilta- ja viikonloppumyyjää Helsingin tavaratalon kosmetiikkaosastolle. Työ alkaa 31.10.2016. Odotamme sinulta erinomaisia myynti- ja asiakaspalvelutaitoja. Olet kosmetologi tai kosmetologiopiskelija ja suhtaudut omaan alaasi palavan innostuneesti. Sinulla on aktiivinen, positiivinen ja aikaansaava ote työhön ja jo kokemusta myyntityöstä. Kohtaat jokaisen asiakkaan suurella sydämellä ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Munkkivuori() kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Munkkivuori() myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Munkkivuori() myyjät ja kassahenkilöt kauneudenhoito ja ulkonäkö myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetiikkamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Stockmann Oyj Abp. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus