Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1000 henkeä. Liikevaihto on n. 248 milj. euroa ja viennin osuus on noin 55 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun. Tuotantotyöntekijä Haemme Järvelän Vaneritehtaalle tuotantoon kokoaikaisiatyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tarvitaan ennen kaikkea hyvää työasennetta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kärkölä tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koskisen Oy Y-tunnus 0215581-5 Toimiala Vanerin ja vaneriviilun valmistus Rinnakkaistoiminimet Herrala-Talot, Vilkon

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Koskisen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 16600 - Kärkölä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus