Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimistosihteerin työsuhde Kosken Tl seurakunnassa Kosken Tl seurakunnassa on haettavana kirkkoherranviraston toimistosihteerin työsuhde. Työaika on 20 tuntia viikossa. Palkkaus vaativuusrymä 402 mukainen. Tehtävän hoitaminen vaatii Kirjurin, Kipan ja yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa. Työ sisältää paljon myös asiakaspalvelua. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika. Työ olisi otettava vastaan mahdollisimman pian. Kosken Tl seurakunnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt KoskiTl hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kosken TL Seurakunta Y-tunnus 0213009-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kosken Tl seurakunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Koski Tl . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus