Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

AVOIN HAKU PÄTEVILLE KOODEREILLE!

Etsimme jatkuvasti työsuhteeseen työntekijää, freelanceria tai yrittäjää. Työsuhteen kesto sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös jatkuvaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja.

Korttilinna Oy on muovikorttialan huippuammattilainen. Olemme erikoistuneet muovikorttien valmistukseen. Tuotteisiimme kuuluvat henkilökortit, työmaakortit, kuvalliset tunnisteet sekä jäsenkortit, kanta-asiakaskortit ja muut muovikortit. Muovikorttien lisäksi tuotteisiimme kuuluvat digipainotuotteet käyntikorteista esitteisiin ja tarroihin.

Muut konseptimme ovat iPad-ratkaisuihin keskittynyt www.padsolutions.fi ja mobiilissa toimiva työajanseuranta www.duunissa.fi.

Duunissa.fi on web-pohjainen työajanseuranta-palvelu liikkuvalle työntekijälle, rakennusmiehelle tai toimistoon. Lisätietoa palvelustamme nettisivuiltamme www.duunissa.fi.

Tarjoamme osaamisen mukaan erilaisia koodaus- ja ohjelmointitöitä osa-aikaisesti, kokopäiväisesti. Mahdollisuus työsuhteeseen, freenlacer-työhön, yrittäjille yms.

Odotamme työntekijältä:

- Hyviä ohjelmointitaitoja
- Rehellisyyttä, reippauta ja tunnollisuutta
- Aktiivisuutta
- Omatoimisuutta

Tarjoamme mukavan työympäristön nuorekkaassa yrityksessä hyvien tyyppien kanssa.

Jos paikka kiinnostaa, lähetä toki CV:si + hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse miikka.linden (a) korttilinna.fi

Web-osoite: http://www.korttilinna.fi Työnantaja: Korttilinna Oy Sijainti: Höyläämötie 3B, 00380 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Miikka Linden, 0407338855, miikka.linden (a) korttilinna.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 26.09.2017 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Höyläämötie 3B, 00380 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Korttilinna Oy Y-tunnus 2375682-0 Toimiala Muiden uusien tavaroiden vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

621 000 € 49 %

Liiketoiminnan tulos

77 000 € -27 %

Henkilöstö

5 3

Liikevoitto-%

12 % -52 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koodari, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Korttilinna Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.09.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa Höyläämötie 3B, 00380 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus