Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Controller

Cargotec

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Tampereen ja Jyväskylän toimipisteeseemme korjausrakentamiseen erikoistuneita RAK-suunnittelijoita monipuolisiin kohteisiin. Tehtävässä pääset myös osallistumaan erityyppisiiin kuntotutkimuksiin. Odotamme sinulta DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta ja vähintään 3 vuoden kokemusta korjausrakentamisen RAK-suunnittelusta. FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista. Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten korjausrakentamisen kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KORJAUSRAKENTAMISEEN ERIKOISTUNEITA RAK-SUUNNITTELIJOITA Tampereelle ja Jyväskylään, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut WSP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus