Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Suomen Korjausrakennuspalvelu on vuonna 2007 perustetun Rakennus Voutilainen Oy:n aputoiminimi. Suomen Korjausrakennuspalvelu on tullut tarpeelliseksi ottaa käyttöön töiden keskityttyä korjausrakentamiseen valtakunnallisesti. Työllistämme tällä hetkellä 13 ammattilaista.

Nyt etsimme joukkoomme korjausrakentamisen osaaja. Ensisijaisesti työskentelet Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa olet valmis myös matkatyöhön projektiluonteisesti. Tunnet korjausrakentamisen moninaisuuden, purusta-avainten luovutukseen. On hyvä jos osaat tai haluat opetella eri osa-alueita korjausrakentamiseen liittyen.

Tarjoamme Sinulle:
- mukavat työkaverit
- vaihtelevat työmaat
- mahdollisuuden lisäkouluttautua korjausrakentamiseen liittyen
- joustavuutta

Sinulta odotamme:
- vankkaa ja monipuolista osaamista
- kiinnostusta alaan
- matkustusvalmiutta sekä ajokorttia
- huumorintajua
- joustavuutta

Kerro lyhyesti ja vapaamuotoisesti itsestäsi sähköpostitse osoitteeseen miika.voutilainen@skrp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse ma-pe klo 8-15, 040 566 6913/Miika Voutilainen

www.skrp.fi

Web-osoite: http://www.skrp.fi/ Työnantaja: Rakennus Voutilainen Oy Sijainti: 33480 YLÖJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: miika.voutilainen@skrp.fi, 040 566 6913, www.skrp.fi Hakemukset: miika.voutilainen@skrp.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33480 YLÖJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjausrakentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennus Voutilainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33480 - Ylöjärvi , osoitteessa 33480 YLÖJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa