Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme motivoitunutta ja päämäärätietoista henkilöä B2B myyntiimme. Työ on osa-aikainen (max. 25h/viikko) ja sopii henkilöille jotka haluavat kehittyä yritysmyynnin ammattilaisiksi tai työskennellä esimerkiksi opintojen ohella. Tehtävä antaa sinulle hyvän näkymän B2B-myynnistä yritysviestinnän ja markkinoinnin alalla.

Koodiviidakko on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. Olemme kasvaneet voitokkaasti koko toimintamme ajan ja etsimme tiimiimme uusia ja innokkaita osaajia. Juuri nyt etsimme Sales Development Manageria Suomen markkinoille. Työskentelet yhdessä myyntitiimimme kanssa ja kartoitat sekä kontaktoit potentiaalisia asiakkaita. Olet ulospäinsuuntautunut, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tilannetajua. Näet kokonaiskuvan ja ymmärrät asiakkaan liiketoimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet.

Pääset osaksi rentoa ja nuorekasta työyhteisöämme, jossa uuden teknologian muuttuva ympäristö tarjoaa mahdollisuuden oppia ja haastaa itseäsi. Työskentelet itsenäisesti, mutta sinulla on tiimin tuki takanasi. Pyrimme tukemaan jokaisen työntekijän onnistumista ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada lisävastuuta kehittyvässä organisaatiossa. Palkkausmallina on pohja + onnistumisiin perustuva provisio, työsuhde-etuna muutakin kuin banaanit.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi suoraan Evgeniyalle, evgeniya@lianatech.com. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.viidakko.fi/rekrytointi Työnantaja: Koodiviidakko Oy Sijainti: Kansankatu 53, 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Evgeniya Rodionova, evgeniya@lianatech.com, tel.0505932010 Hakemukset: http://www.lianatech.com/careers/careers.html Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kansankatu 53, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Koodiviidakko Oy Y-tunnus 1939962-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Liana Technologies, News Engine, JSP Media

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 753 000 € 35 %

Liiketoiminnan tulos

1 630 000 € 32 %

Henkilöstö

20 -4

Liikevoitto-%

19 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sales Development Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Koodiviidakko Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kansankatu 53, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa