Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Koodiviidakko on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. Työympäristömme on rento ja aikaansaava. Olemme kasvaneet voitokkaasti koko toimintamme ajan ja etsimme tiimiimme uusia ja innokkaita osaajia. Viidakkolaisia on tällä hetkellä 160 ja työntekijämäärämme kasvaa lähes viikoittain.

Juuri nyt etsimme myyntineuvottelijoita Suomen markkinoille. Työ on kokoaikainen tai halutessasi osa-aikainen, eli se sopii myös henkilöille jotka haluavat työskennellä esimerkiksi opintojen ohella. Tärkein tehtäväsi on tuottaa laadukkaita tapaamisia myyntitiimillemme.

Miten pääset tuloksiin?
-Käyt läpi erilaisia kohderyhmiä ja pyrit löytämään potentiaalisia asiakkaita
-Otat yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse, sähköpostitse ja mahdollisesti sosiaalisen mediankin kautta
-Annat asiakkaille tietoa ratkaisuistamme ja pyrit herättämään kiinnostuksen
-Kartoitat alustavia asiakastarpeita ja järjestät demoja sekä asiakastapaamisia
-Toimit aktiivisesti yhteistyössä muiden työkavereidesi kanssa

Odotamme sinulta:
-Motivaatiota ja määrätietoista asennetta, halua kehittyä myynnin ammattilaiseksi
-Sujuvaa englannin kielen taitoa
-IT-taustaa ei vaadita, mutta myynnin tai telemarkkinoinnin kokemuksesta on etua

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahtavan porukan, miellyttävät tilat ja mahdollisuuden kehittyä! Meillä on nuorekas ja jatkuvasti kehittyvä työympäristö, jossa on loistava tiimihenki. Tehtävä antaa sinulle hyvän näkymän B2B-myynnistä yritysviestinnän ja markkinoinnin alalla. Pääset työskentelemään menestyvässä oululaisessa digitaalisia viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia viestinnän ja markkinoinnin sekä uuden teknologian muuttuvassa ympäristössä, jossa voit oppia uutta ja haastaa itseäsi. Pyrimme tukemaan jokaisen työntekijän onnistumista ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada lisävastuuta kehittyvässä organisaatiossa. Teet töitä itsenäisesti, mutta sinulla on tiimin tuki takanasi. Palkkausmallina on pohja + onnistumisiin perustuva provisio, työsuhde-etuna muutakin kuin banaanit. Kurkista kulissien taakse instagramissa (@lianatechnologies)!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12!

Web-osoite: http://www.viidakko.fi/rekrytointi Työnantaja: Koodiviidakko Sijainti: Kansankatu 53, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Evgeniya Rodionova, evgeniya@lianatech.com, tel.0505932010 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 06.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kansankatu 53, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Koodiviidakko Oy Y-tunnus 1939962-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Liana Technologies, News Engine, JSP Media

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 753 000 € 35 %

Liiketoiminnan tulos

1 630 000 € 32 %

Henkilöstö

20 -4

Liikevoitto-%

19 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelijoita, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Koodiviidakko. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kansankatu 53, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa