Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Koodiviidakko on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. Työympäristömme on rento ja aikaansaava. Olemme kasvaneet voitokkaasti koko toimintamme ajan ja etsimme tiimiimme uusia ja innokkaita osaajia. Viidakkolaisia on tällä hetkellä 160 ja työntekijämäärä kasvaa lähes viikoittain.

Koodiviidakon liiketoiminta jakautuu kahteen tuoteperheeseen, markkinoinnin pilvipalveluihin Marketing Cloudiin ja viestinnän pilvipalveluihin PR Cloudiin. Koodiviidakon pilvipalveluilla on tuhansia käyttäjiä, mm. Ikea, Starbucks, Mazda ja useat valtionhallinnon organisaatiot. Yhtiö on käynnistänyt vientitoiminnan tytäryhtiöidensä toimesta ja toimistoja on tällä hetkellä Dubaissa, Hong Kongissa, Pariisissa, Hampurissa, Münchenissä ja Tukholmassa. Ulkomailla yhtiö toimii Liana-brändin alla. Koodiviidakon tuotekehitys ja pääkonttori ovat Oulussa ja toimipiste on myös Helsingissä.

Etsimme nyt Oulun toimiston markkinointitiimiin saksan kielen taitoista markkinoinnin osaajaa. Olet vastuussa Saksan alueen digitaalisen markkinoinnin hoitamisesta. Tehtäviisi kuuluvat uutiskirjeet, sosiaalinen media sekä hakukoneoptimointi. Vastaat myös sisältömarkkinoinnista, eli laadit esimerkiksi blogitekstejä, asiantuntija-artikkeleita ja tiedotteita. Osallistut myös markkinointi- ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen Saksassa sekä Saksan messujärjestelyihin ja asiakasyhteistyöhön.

Toivomme sinulta

- natiivitasoista tai vähintään sujuvaa saksan kielen taitoa
- kokemusta markkinoinninsta ja erityisesti digimarkkinoinnista. Työkokemus Saksasta tai Saksan markkinoinnista katsotaan eduksi
- sopivaa koulutusta, esim. markkinoinnista
- itsenäistä ja proaktiivista työskentelytapaa
- tavoitteellista, tuloshakuista ja yrittäjähenkistä asennetta työnteossa
- ulospäinsuuntautunutta, positiivista luonnetta

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, jossa on hyvä tiimihenki. Pääset tekemään töitä itsenäisesti, mutta sinulla on tiimin tuki takanasi. Pääset työskentelemään menestyvässä oululaisessa digitaalisia viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia viestinnän ja markkinoinnin, sekä uuden teknologian muuttuvassa ympäristössä, jossa voit oppia uutta ja haastaa itseäsi. Pyrimme tukemaan jokaisen työntekijän onnistumista ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada lisävastuuta kehittyvässä organisaatiossa.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 11.11. mennessä.

Web-osoite: http://www.viidakko.fi/rekrytointi Työnantaja: Koodiviidakko Oy Sijainti: Kansankatu 53, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Riina Manner, riina.manner@viidakko.fi Hakemukset: http://www.viidakko.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kansankatu 53, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Koodiviidakko Oy Y-tunnus 1939962-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Liana Technologies, News Engine, JSP Media

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 753 000 € 35 %

Liiketoiminnan tulos

1 630 000 € 32 %

Henkilöstö

20 -4

Liikevoitto-%

19 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointikoordinaattori Saksan markkinoille, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Koodiviidakko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kansankatu 53, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa