Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uusimaalla.

Haemme asiakasyrityksellemme PK-seudulle

KOODARIA

Appsipaja Oy on yhden miehen yritys, joka on julkaissut yksinkertaisia mobiilisovelluksia App Storessa- ja Google Play-kaupassa jo viiden vuoden ajan. Nyt suuntana on kehittää täysin uudenlainen tuote/palvelu liikuntaan. Appsipajan toiminta sijaitsee Kirkkonummella, mutta työ on mahdollista suorittaa myös etätyönä.

Työ soveltuu myös opinnäytetyöksi, projektityöksi, tai vaikkapa työharjoitteluksi.

Työn kesto on arviolta 1-3 kuukautta.

Projektin tavoitteena tehdä prototyyppi älypuhelinsovelluksesta, joka liittyy Firebase-tietokannan kautta webiportaaliin. Systeemi on sinänsä hyvin yksinkertainen, eikä vaadi minkään uskomattoman ikiliikkujan keksimistä, mutta ennen kaikkea peruskokemusta iOS-maailmasta ja webidevauksesta. Android-osaamisesta ei ole haittaa, mutta iOS-kokemusta tarvitaan.

Kerro hakemuksessasi mahdollisista julkaisemistasi sovelluksista tai protoista.

Lisää hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Jättäkään hakemuksenne http://www.jobio.fi/sites/www.jobio.fi/Avoimet_ty%C3%B6paikat/
tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@jobio.fi

Lisätietoja:

Jaakko Koivisto, aluejohtaja

Jobio Henkilöstöpalvelut - Uusimaa
Pellervontie 35
00610 Helsinki

Web-osoite: http://www.jobio.fi Työnantaja: Jobio Henkilöstöpalvelut Sijainti: 00610 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Jaakko Koivisto, aluejohtaja / Uusimaa, 029 0075 313, jaakko.koivisto@jobio.fi Hakemukset: http://www.jobio.fi/sites/www.jobio.fi/Avoimet_ty%C3%B6paikat/ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00610 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koodari, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00610 - Helsinki , osoitteessa 00610 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa