Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Avain Säästöpankki on kasvava, vakavarainen ja itsenäinen pankki, jolla on yli 110-vuotiset perinteet. Pankilla on reilut 14.700 asiakasta ja lähes 330 miljoonan euron tase. Pankki toimii yhdeksällä paikkakunnalla Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lisätietoja löydät www.saastopankki.fi Tavoitteemme on tarjota parasta pankkipalvelua. Asiakkaidemme taloudellinen menestyminen ja hyvinvoinnin turvaaminen ovat tärkeitä päämääriämme. Haemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kalajoki pankki- ja vakuutusala Kalajoki johtajapositiot Kalajoki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät pankki- ja vakuutusala johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konttorinjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Avain Säästöpankki, Kalajoki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus