Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Haussa myyjiä luomaan positiivisia kuluttajaelämyksiä myyntipäiviin!

MKTG Finland Oy on Suomen johtava tapahtumaelämyksiä tarjoava yritys. Yritys on osa kansainvälistä markkinointiviestinnän konsernia Dentsu Aegis Networkia sekä lifestyle-marketing organisaatiota MKTG:tä. Satoja, aktiivisia 18-69 -vuotiaita työntekijöitämme työskentelee kuukausittain ympäri Suomen luomassa positiivisia kuluttajaelämyksiä erilaisissa tapahtumissa sekä vähittäistavarakaupoissa toteutettavilla myymäläpäivillä.

Nyt haemme joukkoomme uusia, myyntihenkisiä myyjiä / konsulentteja ympäri Suomen! Etsimämme henkilö on kerryttänyt kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä tai on toiminut vastaavissa tehtävissä menestyksekkäästi. Tarjoamme itsenäisen mutta palkitsevan työn tunnettujen brändien ja edustavien tuotteiden parissa.

Keikat painottuvat loppuviikkoon (pe-la) tapahtuen työntekijän lähialueen vähittäistavarakaupoissa ja kauppakeskuksissa. Työ on keikkaluontoista, ja keikkapäivien määrä vaihtelee aluekohtaisesti 1-6 kertaan kuukaudessa. Konsulentit päättävät itse kuinka monta keikkaa ottavat vastaan kuukaudessa. Auto on käytännöllinen etu, mutta ei pakollinen työn suorittamisen kannalta. Työstä maksetaan kiinteää tuntikorvausta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
- aikaisempaa kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta
- myyntihenkisyyttä, loistavia vuorovaikutustaitoja ja tuloshakuista asennetta
- kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työskentelystä
- hygieniapassia

Tartu reippaasti toimeen ja lähetä meille pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta!
www.mktg.fi/rekry

Web-osoite: http://www.mktg.fi Työnantaja: MKTG Finland Oy Sijainti: Oulu, 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut rekry@mktg.com (ei hakemuksia!) Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konsulentti/promootiomyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut MKTG Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa