Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tunnollista ja reipasta traktorinkuljettajaa auraamaan talvikaudeksi. Vaadimme LT tai C ajokortin, kokemuksen teiden talvikunnossapidosta katsomme eduksi. Työn kesto on alustavasti huhtikuun 2017 loppuun saakka, mutta yrityksellämme on tarjota monipuolisesti muutakin työtä huhtikuun jälkeen, mm. turvetuotannon, viherhoidon,maarakennuksen parissa. Olemme kehittyvä koneurakointialan yritys Oulun seudulla, jos kiinnostuit, ota ihmeessä pian yhteyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Muhos maa-, metsä- ja kalatalouden työt Muhos raskaan kaluston käyttö Muhos kuljetus, logistiikka ja liikenne maa-, metsä- ja kalatalouden työt raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koneurakointi PMK Oy Y-tunnus 2511185-8 Toimiala Turpeen nosto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Traktorinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Koneurakointi PMK Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91500 - Muhos . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus