Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tunnollista ja reipasta traktorinkuljettajaa auraamaan talvikaudeksi. Vaadimme LT tai C ajokortin, kokemuksen teiden talvikunnossapidosta katsomme eduksi. Työn kesto on alustavasti huhtikuun 2017 loppuun saakka, mutta yrityksellämme on tarjota monipuolisesti muutakin työtä huhtikuun jälkeen, mm. turvetuotannon, viherhoidon,maarakennuksen parissa. Olemme kehittyvä koneurakointialan yritys Oulun seudulla, jos kiinnostuit, ota ihmeessä pian yhteyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Muhos maa-, metsä- ja kalatalouden työt Muhos raskaan kaluston käyttö Muhos raskaan kaluston käyttö Muhos kuljetus, logistiikka ja liikenne maa-, metsä- ja kalatalouden työt raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Muhos .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koneurakointi PMK Oy Y-tunnus 2511185-8 Toimiala Turpeen nosto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Traktorinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Koneurakointi PMK Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91500 - Muhos . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa