Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Konerinki Oy on Infra-alalla yli 10 vuotta toiminut yritys. Nyt haemme Espoon toimistoomme aluksi osa-aikaiseen (vähintään noin 20-25 viikkotuntia), myöhemmin vakinaiseen työsuhteeseen toimistotyöntekijää. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ sisältää taloushallinnon toimistotehtäviä, kuten myyntilaskutusta, myynti- ja ostoreskontran hoitoa yms. toimistorutiineihin liittyviä tehtäviä. Eduksi katsotaan infra-, rakennus-, tai logistiikka-alan tuntemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Konerinki Oy Y-tunnus 1962382-2 Toimiala Rakennuskonevuokraus käyttäjineen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Konerinki Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa