Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

Sokotel Oy

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Kuopion alueelle KONELUMITYÖNTEKIJÄÄ tulevalle talvikaudelle. Työ sisältää piha-alueiden koneellista aurausta ja mahdollisesti myös muita kiinteistöhuollon tehtäviä. Työtunnit määräytyvät lumitilanteen sekä valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää kokemusta koneellisista lumitöistä ja pyöräkoneen käytöstä.

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on paikallisesti toimiva yritysten ja yhteisöjen henkilöstöratkaisuihin erikoistunut palveluyritys. Toiminta-ajatuksemme on tarjota yrityksille ja yhteisöille laadukkaita ja joustavia henkilöstöratkaisuja laaja-alaisesti tuotannosta toimistoon sekä järjestää työntekijöille monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Elämäntehtävämme on löytää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Aluetoimistomme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Varkaudessa.

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rekrytointivastaava Ulla Liimatainen, p. 044 7978 718 Hakemukset: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=2590 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konelumityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa