Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kuljetusalan asiakasyrityksellemme täysperävaununkuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävänä kuljettaa koukkuautolla romua Suomen ja Ruotsin välillä. Työ rytmittyy kolmen viikon jaksoihin - kaksi viikkoa töitä ja viikko vapaata. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on paikallisesti toimiva yritysten ja yhteisöjen henkilöstöratkaisuihin erikoistunut palveluyritys. Toiminta-ajatuksemme on tarjota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuopio raskas tavaraliikenne Kuopio kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Täysperävaununkuljettaja/Suomi-Ruotsi, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus