Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme rekrykoulutuksen kautta hitsaajia (n. 8hlöä), koneistajia (n. 8hlöä) sekä särmääjiä (2 hlöä) seuraaville asiakasyritykseillemme: U-Cont Oy, BestLine Oy, Gebwell Oy, LK Porras Oy, Supset Oy, Normek Oy, Toivalan Metalli Oy, IS-Vet Oy, Toolfac Oy. Koulutusjakson pituus on n. 4 kk. Koulutuksen keskeiset sisältöalueet ovat seuraavien työtehtävien syvällisempään hallintaan liittyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja oppisopimus Varkaus puu- ja metallialan tehtävät Varkaus harjoittelupaikat Varkaus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Varkaus kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Varkaus koneteollisuuden tehtävät Varkaus oppisopimus puu- ja metallialan tehtävät harjoittelupaikat tehdas- ja tuotantotyöntekijät kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät koneteollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja/hitsaaja/särmääjä REKRYKOULUTUS, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78200 - Varkaus .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus