Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme rekrykoulutuksen kautta hitsaajia (n. 8hlöä), koneistajia (n. 8hlöä) sekä särmääjiä (2 hlöä) seuraaville asiakasyritykseillemme:
U-Cont Oy, BestLine Oy, Gebwell Oy, LK Porras Oy, Supset Oy, Normek Oy, Toivalan Metalli Oy, IS-Vet Oy, Toolfac Oy.
Koulutusjakson pituus on n. 4 kk. Koulutuksen keskeiset sisältöalueet ovat seuraavien työtehtävien syvällisempään hallintaan liittyvät osaamisalueet: -    koneistus-    Särmäys-    hitsausPääpaino koulutussisällöissä on tuotteen ja tuotannon laadunhallinta sekä työturvallisuus ja turvallinen toiminta.
Kaikilla koulutuksen menestyksekkäästi suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta pidempiaikaisiin/vakituisiin työsuhteiisiin edm. yrityksiin.
Koulutukseen pääseminen ja työssä menestyminen edellyttää kone- ja metallitekniikan tai autoalan tai muun soveltuvan tekniikan alan aiempaa koulutusta tai työkokemusta metallialan tehtävistä. Lisäksi edellytämme hakijoilta hyvää asennetta ja sitoutumista niin koulutukseen kuin työsuhteeseenkin.
Hakuaika päättyy: pe 28.10.2016
Koulutus alkaa: ma 21.11.2016HUOM! Hakemukset tulee jättää sekä www.rtkhenkilostopalvelu.fi -sivustolle ja www.te-palvelut.fi -sivustolle (koulutuksen nro 668893). TE-toimiston hakulinkki avautuu viikolla 40.
Lisätietoja paikoista U-Cont Oy, BestLine Oy, Gebwell Oy, LK Porras Oy, Supset Oy, Normek Oy antaa: Jouni Korhonen, p. 0400 480 613 (ark. klo 10-14), jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi
Lisätietoja paikoista Toivalan Metalli Oy, IS-Vet Oy, Toolfac Oy antaa:  Mervi Okkonen, p. 045 120 3991 (ark. klo 10-14), mervi.okkonen@rtkpalvelu.fi

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 78200, Useita paikkakuntia, Suomi Yhteystiedot: Jouni Korhonen, jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2566#form_start Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 78200, Useita paikkakuntia, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja/hitsaaja/särmääjä REKRYKOULUTUS, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78200 - Varkaus , osoitteessa 78200, Useita paikkakuntia, Suomi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa