Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus – Nyt haussa 15 uutta tulevaa kiinteistönvälittäjä- ja myyntiammattilaista!

REMAX FINLAND

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme rekrykoulutuksen kautta hitsaajia (n. 8hlöä), koneistajia (n. 8hlöä) sekä särmääjiä (2 hlöä) seuraaville asiakasyritykseillemme: U-Cont Oy, BestLine Oy, Gebwell Oy, LK Porras Oy, Supset Oy, Normek Oy, Toivalan Metalli Oy, IS-Vet Oy, Toolfac Oy. Koulutusjakson pituus on n. 4 kk. Koulutuksen keskeiset sisältöalueet ovat seuraavien työtehtävien syvällisempään hallintaan liittyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja oppisopimus Varkaus puu- ja metallialan tehtävät Varkaus harjoittelupaikat Varkaus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Varkaus kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Varkaus koneteollisuuden tehtävät Varkaus oppisopimus puu- ja metallialan tehtävät harjoittelupaikat tehdas- ja tuotantotyöntekijät kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät koneteollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja/hitsaaja/särmääjä REKRYKOULUTUS, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee Varkaus .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus