Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

RenttneR Oy on ammattitaitoinen, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut henkilöstötalo. Laaja verkostomme, kattava kokemus sekä intohimoinen suhteemme alaan takaavat työmme laadun ja parhaat mahdolliset tulokset.

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle ammattitaitoista Koneistajaa/Aarporaajaa. Töitä tehdään mm. aarporalla, Heidenhain ohjauksella.

Sinun ei tarvitse välttämättä olla alan kokenut konkari, riittää että sinulla on alan koulutus ja jonkin verran jo hankittua työkokemusta ja tunnet Heidenhain järjestelmän.

Hakijalta odotamme:
- Kokemusta aarporaamisesta
- Kokemusta Heidenhain-ohjauksesta
- Reipasta ja ahkeraa asennetta työntekoon
- Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja halua oppia uutta

Eduksi katsomme alan työkokemuksen.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde jonka jälkeen pätevällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, www.renttner.fi tai laita osoitteeseen: asiakaspalvelu@renttner.fi Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.renttner.fi Työnantaja: RenttneR Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 040 027 6547, asiakaspalvelu@renttner.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja/Aarporaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut RenttneR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa