Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaalleemme Joensuuhun koneistajaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin verran aikaisempaa koneistuskokemusta sekä tehtävään soveltuvaa metallialan koulutusta. Olet reipas ja tarkka työssäsi ja voit tehdä tarvittaessa myös 3-vuorotyötä. Työ alkaa heti ja kestää alustavasti n. kuukauden, mahdollisesti kauemminkin. Mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, jätäthän meille hakemuksesi pikaisesti kotisivuillamme www.rtkhenkilostopalvelu.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Joensuu tehdas- ja tuotantotyöntekijät Joensuu koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Joensuu. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus