Duunitori suosittelee
Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan koneenkuljettajaa Vantaan Tikkurilassa sijaitseville kerrostalotyömaille. Työ koostuu kurottajan ja traktorinajotehtävistä ja muista rakennusalan työtehtävistä. Työ ei ole pelkästään kuljetustyötä. Työt alkavat lumentulon aikaan. Hakijoilta odotamme vähintään yhden vuoden kokemusta alalta sekä rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tarvittaessa asuminen on järjestettävissä. Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen toimisto@polarworkservice.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Polar Work Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus