Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Työ sisältää piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta. Työt tehdään pääasiassa iltaisin,öisin ja viikonloppuisin, työjat vaihtelevat työtilanteen ja tarpeen mukaan. Työn kesto sääolosuhteista riippuen maaliskuun loppuun. Työssä vaaditaan aikaisempaa kokemusta koneellisista lumitöistä ja koneiden käytöstä.

Työnantaja: T:mi Tuomo Jormanainen Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: marko jormanainen 0400152271 tuomo jormanainen 0500759261 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, koneellinen auraus ja hiekoius, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Tuomo Jormanainen. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa