Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KONE Technology & Innovation is a global organization of technology, design and environment experts who research and create new technologies for innovative People Flow™ solutions. We are looking for We are now looking for a Graphical UI Design Specialist. As a Graphical UI Design Specialist in the UX team you ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hyvinkää ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hausjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Mäntsälä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nurmijärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Loppi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tuusula ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vihti palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Hyvinkää palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Hausjärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Mäntsälä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Nurmijärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Loppi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Riihimäki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tuusula palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vihti ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Hyvinkää Hausjärvi Mäntsälä Nurmijärvi Loppi Riihimäki Tuusula Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KONE Oyj Y-tunnus 1927400-1 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Graphical UI Design Specialist, on ilmoitettu Kone -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kone. Kyseessä on full-time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa