Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme gluteenittomaan leipomoomme ammattitaitoista ja innovatiivistä leipuria. Leipomo on uusi ja työ tulee sisältämään paljon tuotekehitystä, pitkää pinnaa ja haasteita. Jos koet olevasi rautainen ammattilainen voi tämä olla mahdollisuutesi päästä käyttämään taitoja ja luovuuttasi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tuusula ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Konditoria pH7 Oy Y-tunnus 2122327-0 Toimiala Sokerin, suklaan, makeisten ja leipomotuotteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Dessert Catering, Leipomot Kuntoon pH7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Konditoria pH7 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus