Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan yritykseen kokoonpanotyöntekijää sähkökeskustuotantoon. Aikaisempi kokemus sähkökeskuksien kokoamisesta on välttämätön. Valmiit tuotteet lähtevät asiakkaille. Tehtävään kuuluu myös tuotteiden testaus,pakkaus ja keräily. Työntekijän täytyy olla: -Ahkera -Oma-aloitteinen -Luotettava -Kyky ottaa haasteita vastaan Työpaikka sijaitsee orikedolla teollisuuusalueella. Hyvät bussi yhteydet. Yhteydenotot soittamalla/sähköpostilla....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut TSJV-Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20380 - Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus