Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kasvavaan yritykseen kokoonpanotyöntekijää sähkökeskustuotantoon. Aikaisempi kokemus sähkökeskuksien kokoamisesta on välttämätön. Valmiit tuotteet lähtevät asiakkaille. Tehtävään kuuluu myös tuotteiden testaus,pakkaus ja keräily. Työntekijän täytyy olla: -Ahkera -Oma-aloitteinen -Luotettava -Kyky ottaa haasteita vastaan Työpaikka sijaitsee orikedolla teollisuuusalueella. Hyvät bussi yhteydet. Yhteydenotot soittamalla/sähköpostilla....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut TSJV-Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa