Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun näppäräsormisia kokoonpanijoita. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden kokoonpanotöistä sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Olet myös pitkäjänteinen ja motivoitunut tekemään sarjatyötä. Työ on 2-vuorotyötä ja kestää parista viikosta muutamaan kuukauteen. Mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, jätäthän meille hakemuksesi pikaisesti kotisivuillamme www.rtkhenkilostopalvelu.fi, sillä työt alkavat heti!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Joensuu tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Joensuu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus