Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun näppäräsormisia kokoonpanijoita.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden kokoonpanotöistä sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Olet myös pitkäjänteinen ja motivoitunut tekemään sarjatyötä.

Työ on 2-vuorotyötä ja kestää parista viikosta muutamaan kuukauteen.

Mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, jätäthän meille hakemuksesi pikaisesti kotisivuillamme www.rtkhenkilostopalvelu.fi, sillä työt alkavat heti!

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Joensuu Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Piia Sallinen, piia.sallinen@rtkpalvelu.fi Hakemukset: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=2563 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Joensuu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa