Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Kela on Suomen suurin julkinen ICT-talo. Myös palveluntarjoajana kuulumme suurimpien joukkoon; Palvelujemme vuosittaiset volyymit ovat suuruusluokaltaan kymmeniä miljoonia. ICT-alan työnantajana Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava toimija. Kelan ICT-palveluilla on 24/7 toiminnassa oleva, huippuluokan tuotantoympäristö ja hyvä toimintavarmuus. Toiminnan tehokkuus on Kelan vahvuus myös sotessa. Kelassa on alusta asti panostettu automatisaatioon ja moderniin tekniikkaan. Lisäksi olemme tuottaneet ja tuotamme edelleen ICT-palvelumme pääosin itse. Meillä on vuosikymmenien vankka kokemus suurten ICT- ja palveluhankkeiden hallinnasta ja toimeenpanosta. Kelalla on kattava ja monipuolinen palveluverkko, jonka osana digipalveluja voidaan ylläpitää, markkinoida ja tukea.

Kela-ICT:ssä työskentelee noin 600 ammattilaista valtakunnallisesti. Tuotamme etuustietojärjestelmät ja muut tietotekniikkapalvelut Kelalle, kansalaisille tarjottavat verkkopalvelut ja Kanta-palvelut.

Kanta-palvelujen yksikkö kehittää ja ylläpitää terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarkoitettuja kansallisia ja lakisääteisiä tietojärjestelmäpalveluja sekä niihin liittyviä tukipalveluja. Tietojärjestelmien suunnittelu tapahtuu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Haluatko vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään ja päästä tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä?

Kokonaisarkkitehti,liity nyt ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan Helsingissä, Jyväskylässä tai Turussa Kanta-palveluiden yksikössä.

Työskentelet Kanta-palvelujen yksikössä pääarkkitehdin oikeana kätenä ja tarvittaessa hänen tuuraajanaan. Vedät viiden hengen arkkitehtuuriryhmää, jossa jokaisella on oma vastuualueensa ja projektinsa osana Kanta-palvelujen hankekokonaisuutta. Vastaat kokonaisarkkitehtuurin lisäksi sidosryhmäyhteistyöstä sekä yhteistyöstä Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen ja ministeriöiden, kuten myös ulkoisten palveluntuottajien ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tuot näkemystäsi teknologiavalintoihin ja käytäntöihin. Seuraat aktiivisesti sote-kentän uudistumista, hahmotat sen tulevaisuutta ja kehität arkkitehtuuria sen pohjalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
- kokemusta sovellusarkkitehtuurin ja/tai kokonaisarkkitehtuurin kehittämisestä
- kokemusta ketterästä järjestelmäkehityksestä
- kokemusta laajojen operatiivisten tietojärjestelmien kehittämisestä
- rohkeutta olla esillä ja vaikuttaa

Arvostamme lisäksi
- kokemusta teknisen tietoturvan kehittämisestä vaativassa ympäristössä
- terveydenhuollon tai sosiaalihuollon toimialan tuntemusta

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansallisten tietojärjestelmien kehittämisen ja käyttöönoton parissa, kehittyvässä työympäristössä. Tarjoamme työn tekemiselle joustavat puitteet, jotka mahdollistavat eri elämäntilanteiden yhteensovittamisen. Panostamme vahvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Saat mahdollisuuden vaikuttaa järjestelmien kehityssuuntaan jo varhaisessa vaiheessa ja samalla olet mukana tuottamassa ratkaisuja, jotka koskettavat suurta osaa suomalaisista.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin konsultti Helena Lampinen p. 050 361 5866 ja Research-konsultti Marika Weckström p. 050 591 3413.

Hae tehtävää 1.11.2016 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/kokonaisarkkitehti/

Web-osoite: http://www.kela.fi Työnantaja: Kela Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin konsultti Helena Lampinen p. 050 361 5866 ja Research-konsultti Marika Weckström p. 050 591 3413. Hakemukset: http://www.kela.fi/rekrytoi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokonaisarkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa