Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimmme joukkoomme tehokasta, osaavaa henkilöä vastaamaan kuljetusten myynnistä sekä nykyisten asiakassuhteiden hoidosta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, kuljetusalan tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyvää tekemisen meininkiä. Ruotsin kielen taito on eduksi. Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkentän logistiikan parissa, vaihtelevan työympäristön sekä johdon tuen kasvutavoitteisiin pääsemiseksi. Tehtävä täytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kokkola myyntialan tehtävät Kokkola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kokkolan Tilaus-Rahti Oy Y-tunnus 0583773-1 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kokkolan Tilaus-Rahti Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus