Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kokkolan perheneuvolassa on haettavana PSYKOLOGIN TOIMI 1.1.2017 ALKAEN Hakuaika päättyy 28.10.2016 klo 15.00 Hakemukset ensi sijassa sähköisesti ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Koko ilmoitus sekä lisätiedot löytyvät osoitteesta:www.kokkola.fi > Avoimet työpaikat ja kuntarekry.fi 25.9.2016Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymäKokkolan kaupunki/Sosiaali- ja terveystoimi www.kokkola.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kokkola psykologia ja psykiatria Kokkola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kokkolan kaupunki Y-tunnus 0179377-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologin toimi, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Kokkolan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus