Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kokkolan Hot Slice Pizza hakee pizzanpaistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Keittiö-/ leipomoalan kokemus katsotaan eduksi, mutta tehtävään voidaan myös perehdyttää alasta kiinnostunut henkilö. Kaksivuorotyö, iltavuoroja vuoroviikoin. Suomen kielen erinomainen taito vaaditaan. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Hakemukset ja yhteydenotot sähköpostitse: [email protected] Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kokkola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kokkolan hot slice pizza Y-tunnus 1408039-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzanpaistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Kokkolan Hot Slice Pizza. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus