Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kokkolan Hot Slice Pizza hakee pizzanpaistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Keittiö-/ leipomoalan kokemus katsotaan eduksi, mutta tehtävään voidaan myös perehdyttää alasta kiinnostunut henkilö. Kaksivuorotyö, iltavuoroja vuoroviikoin.
Suomen kielen erinomainen taito vaaditaan. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Hakemukset ja yhteydenotot sähköpostitse: ressamsamir@hotmail.com

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Kokkolan Hot Slice Pizza Sijainti: Rantakatu 17, 67100 KOKKOLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Ressam Samir, ressamsamir@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantakatu 17, 67100 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi kokkolan hot slice pizza Y-tunnus 1408039-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzanpaistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Kokkolan Hot Slice Pizza. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Rantakatu 17, 67100 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa